Slagerij Scholtes & Kijkduin kiezen voor bewust, en jij?

Mensen worden bewuster van het belang van een gezonde leefstijl en goede voeding. Een gezond eetpatroon heb je zelf in de hand. Allereerst moet je bewust worden van de keuzes die je maakt in wat je precies eet. Is het vers, eerlijk en gezond? Welke vitamines, bouwstoffen en mineralen heb ik nodig? Vlees past heel goed in een gezond eetpatroon, want vlees bevat al deze ingredienten.

Zonder toevoegingen

In onze slagerij vind je pure producten. We verkopen vers vlees zonder toevoegingen. We maken ambachtelijke producten en werken met verse ingrediënten en kruiden en een minimale hoeveelheid zout, omdat wij van mening zijn dat puur natuur het lekkerst en gezondst is. Onze dieren hebben alle tijd gehad om te groeien en onze boeren gebruiken geen groeimiddelen of antibiotica. 

Pure producten, vlees van eigen vee

We staan garant voor pure producten en verkopen vlees van eigen vee. We maken bewuste keuzes. Alleen het beste vlees wordt geselecteerd voor onze slagerij. We hebben een jarenlange samenwerking met onze boeren waar we wekelijks contact mee hebben en regelmatig op bezoek gaan. Ontdek onze kwaliteit door ambachtelijkheid in onze winkel en webshop. Proef het verschil!